Οδηγίες από

Αεροδρόμιο Χανίων Αεροδρόμιο Ηρακλείου Λιμάνι Σούδας

Τοποθεσία

Το Orionas Village βρίσκεται μακριά από την φασαρία και το άγχος της πόλης, περιβάλλεται από ένα όμορφο ελαιώνα και από ένα μεγάλο γοητευτικό κήπο, όπου προσφέρουν στον επισκέπτη μία αίσθηση χαλάρωσης, ηρεμίας και ιδιωτικότητας. Βρίσκεται σε μία τοποθεσία όμορφη και ιδανική, καθώς απέχει μόλις 1.8 χλμ από την όμορφη παραλία των Αγίων Αποστόλων και 4 χλμ από τη γραφική πόλη των Χανίων. Απέχει 500 μέτρα από το χωριό Δαράτσος, όπου στη πλατεία του χωριού θα βρείτε μία ταβέρνα και super market για να προμηθευτείτε τα απαραίτητα αγαθά. Τέλος, απέχει 2 χλμ από την εθνική οδό, όπου μπορείτε να επισκεφτείτε με μεταφορικό μέσο τους ομορφότερους ταξιδιωτικούς προορισμούς του τόπου μας.

Πλατανιάς

Το χωριό Πλατανιάς είναι μια ευρέως γνωστή περιοχή διάσημη κυρίως για την νυχτερινή της ζωή ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού. Η περιοχή είναι γεμάτη από εστιατόρια, μπαρ, μαγαζιά αλλά και δραστηριότητες της γεύσης και όχι μόνο αλλά και για οποιαδήποτε είδος επισκέπτη. Κάντε μια βόλτα στον κεντρικό δρόμο για να αποκτήσετε αυτή την εμπειρία, αλλά και να προχωρήσετε στο πάνω μέρος του χωριού, ώστε να δείτε και την παραδοσιακή μεριά αυτού του μέρους και από ψηλά αλλά και την κεντρική του εκκλησία. Πιείτε ένα ποτήρι κρασί σε οποιαδήποτε ταβέρνα και παρατηρήστε τον ήλιο να δύει στα πορτοκαλί -ροζ χρώματα του ουρανού.

Ελαφονήσι

Η παραλία του Ελαφονησίου είναι μια από τις ομορφότερες παραλίες της Ευρώπης. Παρόλο που παίρνει περισσότερο από μία ώρα, μόλις φτάσετε σε αυτό τον ονειρικό προορισμό θα καταλάβετε πόσο άξιζε αυτή η διαδρομή. Τα τιρκουάζ κρυστάλλινα νερά, η λευκή και ροζ άμμος και το γραφικό σκηνικό των βουνών τριγύρω την μετατρέπουν σε μια πανέμορφη λιμνοθάλασσα,η οποία είναι εξαιρετικά δύσκολο να απαθανατιστεί σε μια φωτογραφία απλά θα πρέπει να τη δείτε με τα ίδια σας τα μάτια!

Παλιά πόλη Χανίων

Κατά την διάρκεια της διαμονή σας στο Orionas Village, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να επισκεφτείτε την πανέμορφη πόλη των Χανίων. Το παλιό Ενετικό Λιμάνι, οι όμορφες εκκλησίες και τα ιστορικά σπίτια είναι μερικά από τα αξιοθέατα που αξίζει να δείτε. Εκτός από αυτό είναι τόσες πολλές οι δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε, να ψωνίσετε τοπικά προϊόντα, να περπατήσετε στην πόλη, να δοκιμάσετε τοπικές γεύσεις αλλά και να διασκεδάσετε μέχρι το πρωί. Αυτή η πλευρά της πόλης θα σας μείνει αξέχαστη για πολύ καιρό.

Μπάλος

Make sure to devote an entire day to visit Balos bay and the opposite Gramvousa island as this place is very special and will stay in your memories for quite a while. The turquoise shallow waters and the beauty of the beach untouched by civilization resemble exotic islands in the middle of the ocean. On the Gramvousa island which you can also visit in case you take a boat trip, you can observe a shipwreck and once you hike up the hill you will witness an old fortress surrounded by the deep blue waters of the Mediterranean Sea. A truly once in a lifetime experience!

Φαλάσσαρνα

Falassarna beach is famous for a number of reasons: not only due to the fact that it is one of the cleanest beaches in Europe, but also because of its fascinating landscape. The crystal clear cool waters drifting over white and pink sand right at the foot of the mountains… The first glance at this view is always breathtaking. Apart from the natural attraction of Falassarna, you will find a number of restaurants, bars, beach bars and activities such as extreme sports.